Słodki drań w mediach

  • Kuchnia+ – program „Warsztaty smaku kuchni+: łakocie z Bożeną Sikoń” obejrzyj

  • Kuchnia+ – program „Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze” – ciastko à la śliwka w czekoladzie obejrzyj

  • Kuchnia+ – program „Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze” – kruche babeczki z kremem waniliowym i wiśniami obejrzyj

  • Kuchnia+ – program „Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze” – ciasto drożdżowe z cukinii, z konfiturą z zielonych pomidorów i wiśniami obejrzyj

  • INTOpassion – „Najsłodsze cukiernie w Warszawie” przeczytaj

  • Aktivist! – „Nowe miejsca: Słodkość na blokowisku” przeczytaj

  • Aktivist! – „Najlepsza beza w Warszawie – ranking” przeczytaj

Aktivist

  • Polsat Cafe – program „Zdrowie na widelcu” (prowadząca: Anna Guzik-Tylka) obejrzyj


  • Blog Pracownia Porannych Przyjemności przeczytaj

  • Metro Warszawa – „Przestaliśmy być sypialnią” (10 najlepszych miejsc w Miasteczku Wilanów) przeczytaj

  • TVN – program „Dzień Dobry TVN” – walka na bezy obejrzyj


12047188_1643520962532007_8709916392214565044_n 

20150923_104008

  • NaTemat.pl – „Wielkanocne wypieki ze sklepu? Wstydź się. Te babeczki upiecze każdy” (Monika Przybysz) przeczytaj

  • NaTemat.pl – „Mazurek nie-narodowy. Odważysz się go upiec na święta?” (Monika Przybysz) przeczytaj

  • NaTemat.pl – „Ile żółtek zmieści wielkanocna baba? Sprawdź nasz przepis” (Monika Przybysz) przeczytaj

  • National Geographic Traveler, nr 12/2016 – „Czary w kuchni: Jak upiec ciastka z krainy czarów” (przepis na muffinki waniliowe) zobacz i przeczytaj